bubur ayam dalam menu harian

percaya gak, membuat dan menikmati seporsi bubur ayam akan bikin batin kita sehat? ini bukan promosi buat naekin pamornya para ayam yang sempet drop akibat serbuan flu burung. kalo pernah baca postingan gw sebelomnya yang bertitel bubur ayam, you guys mustinya paham kenapa bubur ayam begitu menyehatkan untuk dibuat dan disantap.

critanya gini, kemaren pagi gw yang biasanya barengan ama temen gw nebeng avanza untuk ditukar dengan sebuah kenyamanan dan ketepatan absensi, musti kehilangan kenikmatan itu sesaat. gw emang dah telat juga brangkat dari rumah, sementara temen gw dah wanti2 untuk cabs jam 630. sepuluh menit menjelang tenggat gw masih disibukkan ama perkara nunggu sang angkot yang bakal nganterin gw ke singgasana terminal. sangat tidak mungkin untuk mencapai tempat itu dalam hitungan sepuluh menit saja, selain si angkot belun munculin idungnya, juga bertaburannya sekolah di sepanjang rute gw menuju terminal menyebabkan jalanan dipadati komunitas anak sekolah plus kendaraan yang senengnya ngetem ato brenti sesukanya. so gw udah meniatkan diri buat menumpang bianglala. demi sebuah kenyamanan berkendara, emang jadinya rada jauh tapi gw pikir liwat jalur biasa pun akan terjadi kemacetan luar biasa, selasa is macet day boss!

sampe di terminal, ternyata kopaja bernomor punggung 63 yang biasa gw tunggangi mengalami kelangkaan. pun bianglala alternatif, disesaki orang. at the same time, jam tujuh kurang lima belas menit gw ditelpon temen gw untuk ikutan bareng... gosh! gw cancel aja deh daripada bikin dia menunggu.

sempet lama juga penantian gw buat ngedapetin tumpangan berpendingin, ketika akhirnya bis gede berlabel 102 itu mampir serta merta gw ikut barisan peminat. duduk di pojok, deket jendela, sambil memutar gelombang fm dari telepon angin *istilah aneh yang dipaksain gery, penyiar kesukaan gw di 99.5* mata terkantuk2 minta dipejamkan. teteup nyimak celoteh angga, sempet juga kirim sms, tapi bentar2 mata milih merem aja. ketar-ketir dikit ketika inget kudu nyambung kopaja66 dari komdak, inget stori rampokisme yang menimpa temen gw. tapi bismillah, insyaallah aman.

turun di prempatan yang gw gatau namanya, pokoknya lampu merah deket mabes dan kalo jalan dikit sampe ke pasaraya grande blok m lah, niat mo nyegat 615. ternyata yang dinanti rada jumadi, ga mo muncul2, so gw putuskan buat jalan aja... sampe depan gedungnya lowe *gedung victoria kalia? yang ada zanzibar itu loh!* tiba2 inget gw kudu masukin duit ke bank. akirnya gw nyebrang, mampir dolo ke bank ber-corporate identity merah. dapet nomor kartjis 43, tapi pas gw lihat di bilbor teller giliran pemilik nomer 42. aih aiih bener aja gw keliwatan, langsung dibabat ke nomor 44 karena gw lagi sibuk ngisi data di form setoran. hix masih pagi kalia jadi sepi trilili ...

pak pak... sayah dapet nombor empat tiga, udah dipanggil yah? *nanya ke pak satpam*
ooow entar di kasir 6 mbak dilayaninnya *dijawab ama pak satpam*
fyuuuu... tenang deh, duduk dulu di bangku empuk sambil melototin aksi steve irving *cmiiw* di animal planet.
wait... kasir 6? hmmm itu kan teller kecengan gw hahaha *ngebatin* f(^_^)
tau2 kasir di meja 3 manggil: nomor empat tiga! (*_*)
yaah... ga jadi dilayanin ama kasir manis dung *gnit mode* (-_-)
sambil dilayanin ama mbak cantik berprofesi teller di meja 3, tau2 si kasir 6 mendongak... ngelempar senyumnya yang manis hihihi.. kayak tommy fajar *siapa sih ini?* ... pluk! (#^_^#)
aiii ga jadi bete deh..

emang telat juga nyampek kantor, harusnya jam 8-an tapi mundur. setengah spuluh pas sodara-sodara! tapi setidaknya, gw sempet bobo dulu dengan nyenyak.. di tengah hawa adem bianglala. sempet juga ke bank, padahal tadinya binun mo ke bank jam brapa ya? males banget gitu loh keluar di siang bolong buat nyerahin duit kita *sebenernya nitipin, soalnya sekejap kemudian juga diambil lagi*.

yaaah.. .di manapun kapan pun, kita emang ga bisa merutuki nasip. yang ada adalah membumbuinya biar sedap, sperti filosofi bubur ayam yang teteup bisa dinikmati dengan bubuhan bumbu dan aksesoris penyedap. malah jadi tambah yummy kan?
Share on Google Plus

About e-no si nagacentil

Cerdas, ceriaa, centil
    Blogger Comment

2 comments:

kpso53ogef said...

Big News From The Healthcare Industry!!

+++++++++++Current Profile+++++++++++
Faceprint Global Solutions (FCPG)
Current Price $0.15
A company with hot new identity solution products
and licenses with over 40 current governmental and
non-governmental contracts in negotiations.
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Is this an undiscovered gem priced to go higher!!
Please read the following Announcement in its Entirety and Consider the Possibilities�
Watch this One to Trade!

FCPG volume trading is beginning to surge with this landslide Announcement. The value of this
stock appears poised for growth! This one should not remain on the ground floor for long.

BREAKING NEWS!!

Faceprint Global Solutions (FCPG) is pleased to announce that its European partner, Keyvelop, has teamed up with IBM's Partner World Industry Networks to deliver customer software requirement solutions for the international healthcare industry.
With FGS owning the exclusive North American rights to distribute the worlds leading encryption and transmission software developed by Keyvelop, FGS is poised to capture large volumes of sales generated by customers currently using IBM's software in the healthcare and other industries.
With traceability and security now deemed a serious business priority, companies are increasingly focused on employing procedures and controls designed to ensure the authenticity, integrity and confidentiality of electronic records.
"This is a very positive move for FGS and for Keyvelop," said FGS CEO Pierre Cote. "We are very happy about the decision to go with IBM. This is a continuation of the progress made by everyone associated with FGS and its partners."
Buell Duncan, IBM's general manager of ISV & Developer Relations commented, "Collaborating with Keyvelop will ensure that we develop open solutions that are easy to maintain and cost effective for our customers in the healthcare and life sciences industry."
Among other things, this new software technology which is currently being used by a number of European healthcare companies, is used to send any file, regardless of format or size. Encryption keys, evidence of transmission integrity with fingerprint calculation, time-stamping of all actions and status record updating, pre-checking sender and receiver identities, validating file opening dates are part of Keyvelop features.
About FacePrint Global Solutions, Inc.
FGS operates a business, which develops and delivers a variety of technology solutions, including biometric software applications on smart cards and other support mediums (apometric solutions). FGS's products provide biometric solutions for identity authentication and a host of smart card- and biometrics-related hardware peripherals and software applications. Apometrix, FGS's wholly-owned subsidiary, combines on-card or in-chip multi-application management solutions with best-of-breed 'in-card matching' biometrics. Keyvelop's secure digital envelope solution and Apometrix's on-card biometrics work together to produce the winning combination in the fields of security, traceability and identity management. FGS is headquartered in Fresno, California.
Conclusion:

The examples above show the Awesome, Earning Potential of little known Companies That Explode onto Investor's Radar Screens. This stock will not be a Secret for long. Then You May Feel the Desire to Act Right Now! And Please Watch This One Trade!
GO FCPG!

All statements made are our express opinion only and should be treated as such. We may own, take position and sell any securities mentioned at any time. Any statements that express or involve discussions with respect to predictions, goals, expectations, beliefs, plans, projections, objectives, assumptions or future events or performance are not statements of historical fact and may be "forward looking statements." Forward looking statements are based on expectations, estimates and projections at the time the statements are made that involve a number of risks and uncertainties which could cause actual results or events to differ materially from those presently anticipated. This profile is in no way affiliated with the featured company. We were compensated one thousand dollars from third party (IR Marketing) to distribute this report. Forward looking statements in this action may be identified through the use of words such as: "projects", "foresee", "expects". in compliance with Section 17(b), we disclose the holding of FGS shares prior to the publication of this report. Be aware of an inherent conflict of interest resulting from such holdings due to our intent to profit from the liquidation of these shares. Shares may be sold at any time, even after positive statements have been made regarding the above company. Since we own shares, there is an inherent conflict of interest in our statements and opinions. Readers of this publication are cautioned not to place undue reliance on forward-looking statements, which are based on certain assumptions and expectations involving various risks and uncertainties that could cause results to differ materially from those set forth in the forward- looking statements. This is not solicitation to buy or sell stocks, this text is for informational purpose only and you should seek professional advice from registered financial advisor before you do anything related with buying or selling stocks, penny stocks are very high risk and you can lose your entire investment.

Dito said...

duh, mau dunk buburnya. gw kan pengemar bubur, he4x...